uitverkocht

Alep zeep Le Royal | 3x200 gr

Vorige Artikel 17 van 84 Volgende
€ 16,50 € 14,00 (inclusief 21% BTW)
Het artikel is uitverkocht.

Voordeelpak Alep zeep met 3 stukken zeep van 200 gram!! Aleppo oerzeep is de oudste zeep ter wereld, gemaakt op basis van olijfolie en laurierbesolie, heeft een hoog vitamine-E gehalte, is authentiek en natuurlijk vervaardigd en volledig biologisch afbreekbaar. Het specifieke karakter van de zeep wordt bepaald door de hoeveelheid laurierbesolie. Omdat de zeep vrijwel gelijk is aan de normale pH-waarde van de huid, is het voor ieder huid- (en haar)type geschikt, zelfs de zeer gevoelige of droge huid. Olijfolie is gezond en goed voor huid en haar. Laurierbesolie weert bacteriën en doods schimmels, is effectief tegen virussen en werkt pijnstillend. Vandaar haar weldoende werking tegen eczeem, acne, mycose, psoriasis en andere huidproblemen. Het bevat geen kunstmatige toevoegingen en geen geur- en kleurstoffen. Het staat erom bekend dat het de huid zacht en veerkrachtig houdt. Alep zeep is zeer zuinig in gebruik, geeft weinig schuim, wat een bewijs is voor een uitzonderlijke zachtheid. Behalve voor volwassenen is deze zeep ook veilig te gebruiken voor (kleine) kinderen en baby`s met huidproblemen.​  Duidelijke uitleg over het gebruik van de Alep zeep vind je hier: EXTRA UITLEG 

​BELANGRIJK: De Alep zeep kent een traditie van 4000 jaar en is de voorvader van de Marseille zeep en van oorsprong afkomstig uit Syrië. Alle Alep zeep producten uit ons assortiment komen nog altijd uit Syrië, dit blok groene Alep echter niet. Door de oorlog in o.a. de stad Aleppo zijn veel zeepmakers zijn gevlucht naar Marokko, Turkije en Frankrijk. Omdat in deze landen ook veel en goed zeep wordt gemaakt zetten de Syrische zeepmakers de traditie daar voort met de traditionele ingrediënten uit Syrië. Dit gebeurt ook met de zeepmakers van deze Alep Royal harde zeep. Zij verblijven nu in Frankrijk en produceren daar op traditionele wijze Alep Royal zeep volgens het authentieke recept. Alep zeep heeft een drogingsproces van 9 maanden. De binnenkant is zacht en groen en de buitenkant is hard en lichtbruin van kleur. De "nieuwe" 200 grams blokken zien er op het eerste oog anders uit. De buitenkant is namelijk net zo groen als de binnenkant. Het drogingsproces in Frankrijk geeft door andere omstandigheden van wind/zon/temperatuur/land niet het gewenste lichtbruine effect aan de buitenkant. Dit doet echter niets af aan de werking, de geur en samenstelling zijn identiek aan de Royal zeep die we voorheen uit Aleppo haalden.

Ervaringen van Alep zeep gebruikers die deze "nieuwe" Alep Royal reeds hebben gebruikt.

Ronnie uit Panningen:
“We hebben inmiddels zo’n 2 weken de zeep gebruikt. Er is wel duidelijk kleurverschil, maar qua gebruik kunnen we geen verschil bemerken tussen de zeep die in Aleppo en Frankrijk is gemaakt. Beide zepen bevallen heel goed.”

Eri uit Mierlo:
“Ik zou mijn ervaring met de "nieuwe" Alep Royal nog laten weten. Wat mij betreft is hij als vanouds. Hij is prettig in gebruik. Je merkt wel dat hij wat minder zon gehad heeft. Hij is zachter en smelt daardoor sneller als hij nat wordt onder de douche. Bij ons is dat het geval. Voor deze zeep moeten we dus een ander plekje bedenken. Nu ik deze zeep weer heb gebruikt, merk ik dat er toch erg weinig verschil zit tussen deze en het 3-pak voor wat betreft het gevoel op de huid. Ze zijn beide fijn in gebruik.”

GOED OM TE WETEN: Alep zeep producten zijn zo puur en heerlijk om te gebruiken maar vergt wel enige gewenning. Het ruikt en voelt anders dan de meeste verzorgingsproducten. In het begin heeft de huid en het haar enige moeite met de natuurlijke verrijking van de Alep, dit komt vanwege de gewenning aan (andere) chemische producten. Na enkele dagen merk je het verschil en voel je wat Alep voor de huid en het haar doet.

Samenstelling: olijfolie 75%, laurierbesolie 20%, water 4%, zout 1%

Specificatie Omschrijving
Huidtype alle huidtypes, ook voor de gevoelige probleemhuid (eczeem, acne, mycose en psoriasis)
Gewicht 200 gram
Levertijd 1-2 werkdagen
Bijzonderheden zonder parabenen

SHOP MET VOORDEEL

Alep zeep vloeibaar | 500 ml € 12,95 € 12,50
© 2007 - 2018 OLIJVERIE.NL | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel