Blog Nina Carvalho | juni '17

Artikel 1 van 102 Volgende

Blogger Nina Carvalho schreef een interessant artikel over het effect van vitamines op je huid. Dank je wel Nina voor je bijdrage!

Verzorg je huid met vitamines

Het is algemeen bekend dat vitamines goed voor je lichaam zijn. We kennen dan ook verschillende soorten vitamine die allemaal een eigen werking hebben. Zo zijn er ook bepaalde vitamine die een positieve werking op de huid hebben.

Wil jij weten welke vitamine jouw producten moeten bevatten om jouw huid er verzorgd uit te laten zien? De producten van Olijverie bevatten natuurlijke ingrediënten zoals olijfolie, om de huid te verzorgen. Wij hebben de juiste vitamines hieronder voor jou op een rijtje gezet.

Vitamine A

In het proces van cel vernieuwing speelt vitamine A een essentiele stimulerende rol, daarnaast helpt het bij de opbouw van elastine en collageen. Onderzoek heeft aangetoond dat de huid een beperkte hoeveelheid vitamine A kan opnemen, een extra dosis per dag helpt dus niet de vooruitgang.

Vitamine B3

Om eczeem, acne en een droge huid te behandelen is vitamine B12 een nuttige werkstof. Uit meerdere onderzoeken is gebleken dat deze vitamine een positieve werking heeft op de huid. Een continu aanvoer van vitamine B3 kan zeker geen kwaad voor de huid aangezien het niet vast wordt opgeslagen in de huid.

Vitamine C

Om de huid te beschermen speelt vitamine C een belangrijke rol als antioxidant. Daarnaast versterkt het de werking van Vitamine A en E en het helpt het lichaam met de aanmaak van collageen. Dit om de huid mooi en verzorgd te houden.

Vitamine E

Vitamine E beschermt de huid tegen schadelijk invloed van de zon, daarnaast heeft deze vitamine een ontstekingsremmende en helende werking. Wel wordt er onderscheid gemaakt tussen een natuurlijke en een synthetische variant waarbij de synthetische variant minder werkzaam is dan de natuurlijke. Daarbij kunnen er verschillende allergieën opspelen wanneer gebruik wordt gemaakt van de synthetische variant. De Alep Zeep OliveLaurel bevat bijvoorbeeld een hoog percentage Vitamine E.

Door voldoende van deze vitamine binnen te krijgen door middel van voeding als huidverzorgende producten zorg je voor een gezonde huid en een verzorgde uitstraling. Door bijvoorbeeld de 24H gezichtscrème super hydratatie | aloë vera te gebruiken, krijg je al deze vitamine binnen. De hele Aloë Vera serie bevat de bovengenoemde vitamines.

© 2007 - 2018 OLIJVERIE.NL | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel