Over Olijverie

Verwenwinkel Olijverie.nl is opgericht in januari 2008 omdat we dol zijn op heerlijke verzorgingsproducten en mooie accessoires. Eigenaresse Lilian van der Ven (46 jaar) heeft van haar liefde voor heerlijke hebbedingen haar beroep gemaakt. Regelmatig gaat zij op zoek naar de fijnste natuurlijke verzorgingsproducten op basis van olijfolie én meer. Waarom olijfolie? Olijfolie houdt de huid jong, zacht en soepel en beschermt tegen uitdroging en vroegtijdige veroudering! Maar ook andere krachtpatsers zoals producten met laurierbesolie, arganolie en aloë-vera vind je in het assortiment.  In combinatie met prachtige accessoires,  echte sfeermakers zoals handdoeken, badborstels, geurkaarsen en zeepstangen, maak je je interieur helemaal af.  En er is voor ieder wat wils, voor de moderne vrouw of man die waarde hecht aan (h)eerlijke producten die er ook nog eens erg mooi uit zien!

Dagelijks houden Lilian en haar team zich bezig met de webwinkel en zijn zij altijd op zoek naar nieuwe producten. En ook al lijkt de wereld van internet snel en onpersoonlijk... bij Olijverie.nl ben je geen ordernummer. Integendeel! We vinden persoonlijk contact en aandacht voor onzeVerwenwinkel Olijverie.nl klanten erg belangrijk... een extra attentie bij je bestelling, persoonlijk advies, snelle levering en natuurlijk met zorg ingepakte cadeaus. Ons motto: iedere bestelling moet als een feestje zijn! Een fijne verwennerij voor jezelf of een ander. Dat is onze kracht en elke dag beginnen we weer vol enthousiasme waarbij we zelf maar al te graag als proefkonijn fungeren. Want kijken, ruiken en voelen... dat hoort bij de Olijverie!

Welkom in onze mooie (web)winkel waar we trots op zijn!

Team OLIJVERIE.NL

PS: Heb je een vraag? Of wil je advies? Neem dan contact met ons op via de contactpagina of mail naar info@olijverie.nl.

© 2007 - 2018 OLIJVERIE.NL | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel