Contact | Kunnen wij je helpen?

Heb je een vraag? Of wil je advies? We zijn maar één mailtje of telefoontje van je verwijderd:

  info@olijverie.nl | of telefonisch 06-54331138

Nemen we de telefoon niet op, dan zijn we druk bezig met klanten en het verwerken van de dagelijkse bestellingen. Een e-mail sturen kan ook en deze proberen we dezelfde dag nog te beantwoorden. Bedrijven die ons bellen met een anoniem nummer worden niet te woord gestaan.
-------------------------------------------
Contactadres & Shop Panningen:
Ruijsstraat 14, 5981 CM Panningen (schuin tegenover Sport2000 De Bruijn)
We accepteren pin, creditcard en contante betalingen. Komen we een bestelling bij jou thuis afgeven? Dan beschikken we over een mobiel pinapparaat.

 

★ UPDATE: We zijn even op inkoopreis! Hierdoor wordt je bestelling niet vandaag maar met een kleine vertraging verstuurd vanaf donderdag 26 oktober. Om het wachten wat aangenamer te maken krijg je bij je eerstvolgende bestelling een hele fijne nagelvijl t.w.v. € 6,95 cadeau (1 per klant/per huisadres). Dit geldt ook voor klanten die de bestelling later in onze winkel in Panningen komen ophalen. Vragen die we per e-mail ontvangen over huidadvies of over producten, worden vanaf 26 oktober met alle plezier weer beantwoord. Ook helpen we je vanaf die dag weer met persoonlijk advies, productinformatie, Sinterklaas- en Kerstgeschenken etc. Dank je wel voor je begrip! ★

Je bestelling ophalen in onze shop in Panningen of even bij ons binnenkijken? Dat kan altijd. We zijn aanwezig van maandag t/m vrijdag. De producten uit ons assortiment zijn niet standaard en behoeven vaak extra uitleg, zeker voor de mensen met een gevoelige huid. Daarom werken we het liefst op afspraak zodat we iedereen aandacht "op maat" kunnen geven. We staan bekend om die persoonlijke benadering zodat iedereen hier met een happy face de deur uit gaat. Heb je (met spoed) iets nodig en wil je zeker weten dat we er zijn? Stuur een berichtje naar afspraak@olijverie.nl of bel/sms/whatapp naar 06-54331138. 'S avonds en in het weekend zijn we op verzoek geopend. We helpen je graag!

Bankgegevens Olijverie.nl:
IBAN: NL37RABO0155260596 | BIC: RABONL2U
KVK: 14124928 | BTW: NL1654.06.884.B01

JOUW HUIDSPECIALIST

N I E U W ★★★
SHOP OP MERK
CADEAUHULP
S A L E
BINNENKIJKEN (video)

SHOP MET VOORDEEL

Bodylotion Mint € 15,50 € 10,90
© 2007 - 2017 OLIJVERIE.NL | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel